Om oss

Eksperter på Traka-systemer

Traka Norge ble etablert i 2012, og er eid av Bentzen Elektro AS i Horten og de ansatte. 

Daglig leder: Morten C. Sæthern          
E-post: mcs@traka.no   Mob.: 40 76 25 03
Teknisk sjef: Jan Bjørnar Martinsen  
E-post: jbm@traka.no    Mob.: 95 28 87 96

Vi har solgt, installert og supportert Traka-systemer siden 1999, da i et tidligere selskap kalt Scan Secure AS.

Vi har levert over 350 systemer som fortsatt er operative. Her inngår leveranser til kunder som Telenor Eiendom og Posten Norge gjennom rammeavtaler. Oslo Lufthavn har vært kunde fra starten av i 1999. Videre har vi kunder som Forsvaret, politiet, telekom, kraftselskaper, helsevesenet, hoteller, kommuner og eiendomsselskaper.

Traka Norge besitter spisskompetanse og stor applikasjonserfaring, og vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hardware og software. Vi jobber direkte mot utviklingsavdelingen i Traka Ltd.

stort låsbart nøkkelskap

GDPR - Din trygghet

Traka Norge as tar ditt personvern på alvor.  Vi har etablerte rutiner og retningslinjer, for å sørge for at de nye reglene for personvern som ble innført i EU 25.05.2018 og som vil bli innført i Norge i løpet av 2018, oppfylles.

Traka Ltd, har som et selskap i Assa Abloy gruppen og vår hovedleverandør, etablert pålagte retningslinjer og rutiner i sin organisasjon.  Selvfølgelig er også alle produkter, programvare og tjenester som leveres fra Traka, i henhold til de nye GDPR reglene.

Her kan du laste ned våre Retningslinjer for personvern